Post by scupovtabveto on Mar 7, 2022 11:22:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים להגדיל את כל ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
כיף, זה פשוט לוקח SSSOOOO הרבה זמן כדי לשדרג את הטנקים. חוץ מזה, המשחק די מהנה. זה יהיה נחמד שיהיו שדות קרב חדשים להילחם בהם.
משחק נהדר, אפילו לשחק בחינם הוא עדיין מהנה...
משחק נחמד ומהנה
אני אוהב את הרעיון ודואג שהכוונה וההתעמלות יהיו מהירים יותר
המשחק הכי גרוע ששיחקתי אי פעם כשאתה פותח אותו ממשיך לטעון ניסיתי לפתוח בשבועות האחרונים אבל זה לא
משחק נהדר להעביר זמן בצורה מהנה
מה נשמע אך פפךם⁷על ⁸9869פךפץ⁷⁷09ףך6ףןןפפ⁰ן⁰פףחף⁰
הם מתקנים את הבעיות ומקווה שיהיו מפות חדשות בקרוב.
War Machines: Tank Army Game ઍક્શન slgd
משחק נחמד מאוד לשחק בזמן מרגיע
משחק נהדר קטן בפיגור ותשלם כדי לנצח. אז כשזה יגיע אני צריך לשלם כדי לנצח כדי לגדול אני אמחק
התחלתי נהדר למשחק שהבנתי שאני מאוד אוהב...הצטרפתי לשבט קנדי צרפתי, ואז הצטרפתי ל-Aussie Fury..הצוות שלי.., בזבז כסף... כל העת. אז למה בשמיים יודע למה אבל נדפקתי..והאפליקציה נעלמה ואני מאוד מבולבל....צריך לדעת שאני משחק תחת שני כינויים...Olkingcole ו-StickC.. אז אני מקווה שאוכל שיחזירו לי את המאמצים שלי...שחקן נלהב, מעריץ ובתקווה לקוח מרוצה...
משחק גרוע כאילו שיחקתי בו קצת בגלל שהוא גרוע
החרטה היחידה שלי היא שאני לא יכול לתת לזה אפס כוכבים. אם אתה רק רוצה חוויה גרידא של תשלום כדי לנצח שבה מאות שעות יצטברו ללא כלום, זה בהחלט המשחק שלך
עדיין לא הוצאתי כסף על המשחק. זה הולך לאט בלי להוציא כסף ומאוד לא הוגן נגד אלה שכן. אבל זה עדיין מגניב.
כמו המשחק, כמו ההתקנה, הקרבות משתבשים, אם אתה לא משלם אתה לא מנצח!
אוקיי אין צורך לבזבז כדי להתקדם. שווה לשחק.
אני שחקן ותיק במשחק הזה והמפרקים שלי קצת חלודים בזה, אבל אני לאט לאט מתאושש ולאט לאט מקבל את זה בחזרה. אה כן ועוד משהו, אם אתם מחפשים את מי שכתב את זה במשחק, אז חפשו את השחקן בשם DreadadWarrior.
יש פוטנציאל רוצה לדעת יש לי הרבה כסף במשחק אבל לא יכול לשדרג את הטנק מה עושים?. רק בלשלם אפשר?
אני מקווה שהעדכון יתקן את הכישלון במתן הרג כאשר יושג.
אכול באגים
הסרת את המתנה משבט?
אם הציון היה נתון מינוס אז הייתי נותן מינוס 100. שידרגתי את כל העניין אבל לא היה שינוי, אני צריך להרוג מישהו 5,6 פעמים כדי להרוג אבל אני מת אם אני יורה 1. הרבה בעיות, הרבה פעמים seen לא הצליח להתחבר לשרת, נסה שוב. המשחק הגרוע ביותר שראיתי בחיי. לא רציתי לתת דירוג של 1, אבל לא יכולתי לתת דירוג של 0 אז נאלצתי לעשות זאת. כל פעם נבחרת היריבה מנצחת וציונים גבוהים יותר. האקר קבוצתי, משחק מחלקה שלישית בעולם. לבסוף הסר את ההתקנה של האפליקציה הזו.
בכל זאת שוב "גרפיקה סקיצה וזה לא נותן לך קרדיט על ההרג שלך"
זה אחד ממשחקי הטנקים הטובים ביותר שראיתי אי פעם! לדעת שאנחנו נלחמים בכבוד ובכבוד זה מדהים! והצוותים פנומנליים! מחירים מעולים עבור מה שאתה קונה!
הרבה גלייצ'ים, טנקי פנטום תוקפים, התאמה גרועה של יריבים, יש לך חבילה מלאה של טנקי אויב מסביבך ברגעים הראשונים של קרב וכו'. מעדיף שחקנים מסוימים...הם לא יראו ממני כסף!
צריך עוד קצת תגמולים ו-XP ולהוסיף 2 Tank,s #1 Maus #2 Landkreuzer P.1000 Ratte העדכון הבא! ומפה חדשה🤩✌️
טוב בשלב מוקדם אבל בקרוב אני עולה טנקים דרג 6 במשחק לדרג 1 בלבד. בגידה אבל אני צריך להשתמש בשכבה 1
כיף לשחק אבל רוצה הרבה כסף!
4 זירות משחק בלבד. כל טנק שאתה קונה מגיע יותר דפוק בהרבה מהטנק ברשותך, במילים אחרות לצעוד עליו מקום. ובכלל התמונה שמופיעה בפרסומת לא מופיעה במשחק בכלל...
😱
Magic Rampage Rollespill yzce
ריר
אני לא יודע איך אני משחק רק עכשיו אני אולכת לנשות אותו
משחק נוראי לחלוטין. המשחק מלא בתקלות והמפתח גונב את כל הזהב והיהלומים שלך. אז הם לא רוצים להחזיר לך שום דבר. האם יש אנשים נוראיים לחלוטין. שירות הלקוחות לא קיים. הדבר היחיד שהמשחק הזה טוב בו הוא לגנוב ממך כשאתה לא צופה או שאתה לא יודע יותר טוב.
מעולם לא ראיתי קבוצה לא מוכשרת יותר של מפתחים במהלך 43 שנות חיי. הם הצליחו לדפוק את המשחק הזה כמעט בכל דרך אפשרית. בדרך נס, הם הצליחו איכשהו להרכיב משחק מהנה. אילו רק יכלו להבין לשמור על הבאגים מחוץ לזה. אבל אחרי שנתיים שלמות של משחק, איבדתי כל תקווה.
משחק מעולה וממכר
אוהב את זה, אבל לא יותר. תראה שיצרן המשחק הזה הוא חמדן במקרה הטוב. נמאס לי מהקרסים הקבועים לתפוס את הכסף שלי ואחרי שהוצאתי עוד כסף (הרבה יותר מ-100$) ורכישת חודש של שירות "פרימיום" עכשיו, היהלומים ה"חינם" לא יעבדו. אז כן משחק מגניב אבל אל תתפלא כשכל הכסף שלך נגמר.
כאב במעבר למיכל אחר למצב אתגר. ואז אחרי ששכחת להחליף בחזרה. צריך לחזור אוטומטית ביציאה ממצב אתגר
האנשים האלה לא יכולים למנוע מהמשחק להתקלקל. זה קורה כאן יותר מדי לאחרונה
צרכנים אפשריים ולקוחות וגיימרים ששוקלים להיות חלק מאפליקציית המשחקים של מכונת המלחמה הכל עניין של הכסף ואתה לא יכול להגיע לשום מקום אם אתה לא מוציא כסף זה פשוט לא אפשרי אם אתה לא מוציא כסף כמו שאמרתי אי אפשר להגיע לשום מקום על המשחק הזה ואי אפשר לצמוח על המשחק הזה ובשבוע שעבר הגשתי תלונה טובה יותר של לשכת העסקים נגד מפתח האפליקציות של החברה הזה הם קיבלו את התלונה שלי. עדכון תלונת שודרג לחקירה של FTC
זה משחק טוב אבל זה בור כסף. החבילות והפרמיה הם פשוט כל כך הרבה כסף.
משחק מהנה עד כדי רע שהוא דורש הרבה $$$$ כדי להתקדם
משחק יריות מהנה מגוף ראשון מעולה. לא רציני. אסטרטגיה עוזרת עם חברי הצוות. תמשיך בעבודה הטובה.👍👍👍👍👍
כל כך כיף ואני אוהב את התחרות כחול/אדום
המשחק הזה לא ניתן לשחק בגלל הפיגור, אתה אפילו לא יודע למה הטנק שלך נהרס. אתה צריך להוציא הרבה כסף אם אתה רוצה לזכות וזה לא שווה את זה בגלל הבעיה בפיגור.
אוהב את המשחק. אבל זה יקר. הקפאת משחק מתמדת. התגמולים ב- reg. הקרבות צריכים להיות גדולים יותר ממה שהם. במיוחד כשהכל עולה "יהלומים" כל כך הרבה. 2 להרג באופן אקראי, לא כמו טיפות הזהב הקבועות
זה משחק מאוד משעשע...אבל כולם נמצאים בהתחלה עד שהמפתחים יפתחו אותו...אז אני נותן לו 3. אני מקווה שאוכל לשנות ולהגדיל אותו מאוחר יותר.
משחק נייד מדהים. לעולם לא ישכח את המשחק הזה!
ברגע שהתחלתי בום קפא לשדרוג בתשלום! לא יכול להמשיך אלא אם כן אני משלם על שדרוג אני לא רוצה 2 שניות במשחק?...אני מתקשר לBS באפליקציה הזו...לחץ על משחקי פיתיון בגוגל פליי ופרסום כוזב הוא משוגע!!!